Innovaatiot

Tehokasta, kannattavaa ja laadukasta. Sellaista tekemisen kuuluu mielestämme olla. Siksi kehitämme markkinoiden etulinjassa digitaalisia innovaatioita, jotka tulevat viemään asiakkaidemme toiminnan uudelle ja älykkäämmälle aikakaudelle.

Inspired by the Future

Geomachinen konekanta on saanut tuotekehityksensä inspiraation jääkauden muovaamasta, kerroksisesta maaperästä. Koska koneet toimivat maailman haastavimmissa olosuhteissa, toimivat ne missä vain.

Digitaaliset innovaatiomme puolestaan nojaavat vahvasti tulevaisuuteen. Visiomme on olla maailman johtava maaperätutkimuslaitteiden valmistaja, mikä tarkoittaa sitä, että koneidemme on oltava myös ensiluokkaisen älykkäitä. Kehitämme jatkuvasti uusia digitaalisia innovaatioita, joiden avulla päästään paremmin selvyyteen siitä, mitä pinnan alla todella on.

Digitaalisen tuoteperheemme ensimmäinen jäsen on maaperätutkimuksen tarpeisiin kehitetty GMTracker-tallenninohjelmisto. Se tulee saamaan jatkossa seurakseen mm. malminetsintää, kaivonporausta ja paalutusta tukevat ohjelmistoversiot.

Tulevaisuudessa Geomachinen valikoimiin liitetään myös monia muita digitaalisia palveluita, jotka tulevat mullistamaan käyttäjiensä tavan tehdä työtään.

GMTracker

Maaperätutkimuksessa tieto on tuote. Eli ymmärrys siitä, mitä pinnan alla todella on. Siksi on ensiarvoisen tärkeää, että tutkimusprosessissa syntyvä data pystytään dokumentoimaan mahdollisimman laadukkaasti.

GMTracker-tallenninohjelmisto tarjoaa tähän ratkaisun. Ensimmäisenä maailmassa se mahdollistaa datan tallentamisen, jalostamisen, visualisoinnin ja lähettämisen samalla laitteella.

Ohjelmiston tuottama tutkimustieto on laadukasta. Raportoinnissa ja tiedonsiirrossa tuetaan sekä INFRA- että SGF- formaattia. Muistiinpanovihkoja ei enää tarvita, sillä kairaaja voi tallettaa tutkimustiedot GMTrackerin visuaaliseen käyttöliittymään muutamalla napin painalluksella kairaustyön edetessä.

GMTracker hyödyntää uusimpia IOT- ja pilviteknologioita. Tämän ansiosta se on nykyaikaisin ja älykkäin tällä hetkellä saatavilla oleva maaperätutkimuksen tiedonhallinta- ja työnohjaustyökalu.

Tallentimen päätelaite on iskunkestävä ja toimii luotettavasti haastavimmissakin sääolosuhteissa. Se on käytettävyydeltään varma myös äärimmäisissä lämpötiloissa ja kosteudessa. Tallentimen käytettävyyttä tosielämän työtilanteissa lisäävät myös sen käyttöliittymän selkeys, helppokäyttöisyys ja loogisuus.

Työskentelyn tehostamiseksi ja työturvallisuuden lisäämiseksi GMTracker on integroitu Scanreco-radio-ohjaimeen. Tutustu integraatioon tarkemmin täällä.

Lisää älyä kenttätutkimus­datan tallentamiseen ja jakamiseen

Geomachine tuo markkinoille tallenninohjelmistoinnovaation, jonka avulla maaperätutkimusdataa voidaan nyt kerätä ja jakaa aikaisempaa älykkäämmin. Ohjelmisto on ominaisuuksiltaan ensimmäinen laatuaan maailmassa.

Lue artikkeli

Digitaalinen tuoteperhe kasvaa

Geomachinen digitaalinen tuoteperhe kehittyy ja kasvaa jatkuvasti. Tulevaisuudessa se tulee sisältämään vieläkin enemmän koneälyä sekä tiedonkeruu-, raportointi- ja analysointiominaisuuksia. Kaiken tuotekehityksen punaisena lankana on synnyttää älykkäitä palveluita, jotka tekevät työskentelystä koko ajan tehokkaampaa, kannattavampaa ja laadukkaampaa.

Tällä hetkellä Geomachinen tuotevalikoima sisältää kolme innovatiivista digitaalista palvelua:

Työkoneeseen asennetaan anturit, jotka seuraavat ja mittaavat koneen toimintaa asiakkaan mittaustarpeiden mukaisesti. Tallenninohjelmisto tallentaa tutkimustiedon reaaliaikaisesti sekä lähettää työmaakohteelta eteenpäin.

Pilvi, jonne tutkimustieto reaaliaikaisesti tallentuu. Täällä tietoa voidaan jalostaa haluttuun formaattiin ja jakaa eteenpäin automaattisesti kaikille sitä tarvitseville.

Toimistokäyttöliittymä, jolla voidaan seurata työkoneesta kerättyä tietoa sekä päivittää koneen työjonoa ja tehtäviä reaaliaikaisesti.