Aivan kuten geoteknisissä tutkimuksissa, myös malmin etsinnässä kairavaunujemme kilpailuetu on niiden monikäyttöisyys ja maastokyvykkyys. Jokainen vaunumme toimii erinomaisesti vaihtelevassa maaperässä, vaikeassa maastossa sekä lumisissa ja haastavissa sääolosuhteissa. Vaunuissa käytettävät puomit on varustettu kaksoisporapöydällä, jolloin vaihdot menetelmien välillä on nopeita ja vaivattomia.

Kairavaunumme soveltuvat malmin etsinnässä näytteenottoon kallion pinnalta sekä myös timanttikairauksiin matalista, muutaman sadan metrin syvyisistä kallion pintakerroksista. Kairavaunun GMTracker-tallenninohjelmisto kertoo malmin etsijälle maaperän ja kallion ominaisuudet sekä tallentaa koordinaatit ja kairaustiedot automaattisesti pilvipalveluun myöhempää analysointia varten. Pilvipalvelun kautta kairavaunulle saadaan myös siirrettyä suoraan tarvittavat näytteenottopisteet, minkä ansiosta kone on helppo navigoida työtilanteessa halutulle kohteelle.

Tutustu kairavaunumalleihimme tarkemmin geotekniset kairavaunut -sivulla. Puomeista löydät lisätietoa maaperätutkimusporauspuomit -sivulta.

 

GM200GL-esite   Katso video   Geotekniset kairavaunut   Maaperätutkimuspuomit