Geomachine Oy

Geomachine on vuonna 1984 perustettu yritys, joka tarjoaa laitteita geotekniseen ja geologiseen maaperätutkimukseen sekä geotermisen energian poraamiseen. Lisäksi sen valikoimaan kuuluu innovatiivisia tuote- ja palvelukonsepteja, kuten oma tallenninohjelmisto, älykärki, tarkkuuspuristinkaira sekä sähkökäyttöinen poravaunu.

Geomachine on erikoistunut valmistamaan tutkimuslaitteita, jotka ovat käytettävyydeltään monipuolisia ja toimivat luotettavasti vaativimmissakin tutkimusolosuhteissa, eli jääkauden muovaamassa monikerroksisessa maastossa. Yrityksen tarjoama kokonaispalvelu kattaa kaiken koneen suunnittelusta ja asiakaskohtaisesta modulaarisesta kokoamisesta hankinnan jälkihoitoon, eli käyttökoulutukseen, koneen huoltoon ja ylläpitoon.

Geomachine on hionut kulmansa kuntoon kotimarkkinoilla sekä Ruotsissa, Norjassa, Itä-Euroopassa ja Baltiassa. Laitteita on toimitettu tähän mennessä yhteensä yli 10 maahan.

Seuraavaksi yritys panostaa voimakkaasti kansainvälistymiseen uusille alueille. Uusia yhteistyökumppaneita etsitään jatkuvasti tavoitelluille kohdemarkkinoille Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan.

Osa isompaa kokonaisuutta

Geomachine on osa Tampereen Konepajat Oy -konsernia. Konsernissa työskentelee kahdeksalla tehtaalla yli 300 koneenrakennuksen ammattilaista ja liikevaihtoa yhtiöryhmällä on noin 50 miljoonaa euroa.

Sertifioitua laatua

Laatu on oleellinen osa Tampereen Konepajat Oy:n ja sen tytäryhtiöiden liiketoimintastrategiaa. Myös Geomachinen toimintaa ohjaavat kansainväliset laatustandardit, joiden ansiosta voimme taata asiakkaillemme korkeatasoiset tuotteet ja toimitukset – turvallisesti ja ympäristöä säästäen.

Arvot ohjaavat toimintaa

Geomachinen toiminnan arvokivijalat ovat koneiden tekninen ja toiminnallinen ylivoimaisuus, markkinoiden paras, luotettavin ja nopein palvelu sekä jatkuva kehittyminen. Sitoudumme lunastamaan arvolupauksemme käytännön toiminnassamme uudestaan joka päivä.

Geomachinen tärkein arvolupaus on suunnitella ja rakentaa maaperäntutkimuskoneita, jotka tuovat asiakkaalle tuottoa. Tuotto syntyy koneen toimintavarmuudesta ja maastokyvykkyydestä. Kun turhia toimintaseisokkeja ei konerikkojen takia pääse tapahtumaan, asiakkaan toiminta voi jatkua tuottavasti kaikissa olosuhteissa.

Geomachine palvelee luotettavasti. Vikatilanteissa varaosatoimitukset ovat nopeita ja korjaukset tehdään ripeästi. Tiedämme, että asiakkaan luottamus voidaan saavuttaa vain käytännön tekemisellä ja siinä haluamme onnistua joka päivä.

Geomachinen maaperätutkimuskoneet ovat monikäyttöisiä, mikä parantaa asiakkaalle hankinnan kannattavuutta. Laitteet on suunniteltu ja rakennettu modulaarisiksi, minkä ansiosta ne skaalautuvat vaivattomasti asiakkaan erilaisiin käyttötarpeisiin.

Geomachine on mukana alan kehityksessä. Osallistumme aktiivisesti keskusteluun ja pyrimme vaikuttamaan käytäntöihin, jotka muokkaavat maaperätutkimuksen ja kaivonporauksen toimialoja tulevaisuudessa. Kehitämme jatkuvasti myös omaa toimintaamme ja haluamme olla tarjoamassa asiakkaillemme alan etulinjassa uusia teknologia- ja koneinnovaatioita.