GMTracker on kairavaunuun asennettava tallenninohjelmisto, joka mahdollistaa maaperätutkimusdatan kokonaishallinnan älykkäämmin kuin koskaan aikaisemmin.

 

GMTracker-tallenninohjelmisto on maailman ensimmäinen digitaalinen ratkaisu, joka yhdistää kenttätutkimusdatan tallentamisen, jalostamisen, visualisoinnin ja lähettämisen. Näiden ylivoimaisten ominaisuuksiensa ansiosta se mahdollistaa helpon tavan kenttätutkimusdatan kokonaishallintaan sekä yleisimpien maaperätutkimusmenetelmien työnohjaukseen.

Tallentimen päätelaite on iskunkestävä ja toimii luotettavasti haastavimmissakin sääolosuhteissa, kuten äärimmäisissä lämpötiloissa ja kosteudessa.

Ohjelmisto tuottaa käyttäjälleen laadukkaan raportin tutkimustyön tuloksista. Kairaaja voi nyt tehdä muistiinpanoja kairausprosessin etenemisestä vaivattomasti ja reaaliaikaisesti. Muistiinpanovihkoja ei enää tarvita, sillä tiedot voi tallettaa GMTrackerin visuaaliseen käyttöliittymään näppärästi muutamalla napin painalluksella.

Työskentelyn tehostamiseksi ja työturvallisuuden lisäämiseksi GMTracker on integroitu Scanreco-radio-ohjaimeen. Tutustu integraatioon tarkemmin täällä.

GM 4W Blue -siipikaira on suunniteltu pehmeiden maiden ja savikerrosten tutkimuksiin geoteknisten nykyvaatimusten mukaan.
Laite sopii kaikkiin Geomachinen kairavaunuihin.

Kairaus voidaan tehdä tehokkaasti myös suojaputkella koska suojaputket voidaan syöttää laitteen läpi. Tuloksien seuranta tapahtuu graafisella TFT-värinäytöllä.

Laite on helppokäyttöinen ja erittäin kompakti.
Mittaus on lineaarinen eikä vaadi korjauskertoimia.