Tavoitteemme on viedä geoterminen kaivonporaus uudelle, tehokkaammalle ja tuottavammalle tasolle. Siksi olemme tuotteistaneet ratkaisun 2000 metriä syvien kaivojen poraukseen.

Ratkaisumme kattaa maailman ensimmäisen kolmannen sukupolven uppovasaraporaukseen soveltuvan kairavaunun, paineilmantuottojärjestelmän sekä IoT-pohjaisen ohjausjärjestelmän porausprosessin ohjaamiseen ja kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme tukea vaunujen tekniseen toimintaan sekä porausprosessien parantamiseen.

Geomachinen konsepti geotermiseen kaivonporaukseen

GM2000

GM2000 on geoterminen kaivonporausvaunu, joka mahdollistaa maalämmön hyödyntämisen tehokkaasti isommissa kohteissa ja kaukolämpöverkoissa. Ensimmäisenä maailmassa se on suunniteltu erityisesti 2000 metriä syvien kaivojen poraukseen.

Tutustu tarkemmin

GMair35

GMair35 on helppokäyttöinen ja helposti huollettava kompressori. Laitteesta on eliminoitu pois kaikki ylimääräinen, jotta polttoaineen energiasisällön muuntaminen paineilmaksi voi tapahtua mahdollisimman tehokkaasti.

Tutustu tarkemmin

GMair80

GMair80 on skandinaavisiin olosuhteisiin modifioitu boosterikompressori, joka pakkaa  paineilman jopa 79 barin paineeseen. Sen avulla porausreikään saadaan säädetyn paineen mukaan ilmaa noin 70 kuutiometriä minuutissa.

Tutustu tarkemmin

GMTrackerDTH

GMTrackerDTH on ratkaisu kaivonporaustyön valvontaan sekä porausdatan keräämiseen ja tallentamiseen. Se lisää porausprosessin kokonaistaloudellisuutta ja tehokkuutta valvomalla porausparametrejä ja ehdottamalla niihin tarvittaessa muutoksia prosessin optimoimiseksi.

Tutustu tarkemmin