Yksi 1500–2000 metriä syvä maalämpökaivo korvaa 40–60 perinteistä matalampaa kaivoa. Syvemmät kaivot mahdollistavat maalämmön hyödyntämisen suuremmilla rakennustyömailla sekä kaukolämpöverkoissa.

Geomachinen geoterminen ratkaisu kattaa 2000 metriin porautuvan, DTH-teknologiaa hyödyntävän kaivonporausvaunun, paineilmalaitteiston sekä älykkään toiminnanohjaus- ja tallenninjärjestelmän porausprosessin optimointiin. Myös asiakastuki vaunun teknisen toimivuuden ja tuottavuuden varmistamiseksi on osa kokonaisratkaisua.

Geomachinen konsepti geotermisen energian poraamiseen

GM2000

GM2000 on geoterminen kaivonporausvaunu, joka mahdollistaa maalämmön hyödyntämisen tehokkaasti isommissa kohteissa ja kaukolämpöverkoissa. Ensimmäisenä maailmassa se on suunniteltu erityisesti 2000 metriä syvien kaivojen poraukseen.

Tutustu tarkemmin

GMair35

GMair35 on taloudellinen ja helppokäyttöinen kompressori. Laitteesta on eliminoitu pois kaikki ylimääräinen, jotta paineilman tuotto voi tapahtua mahdollisimman pienellä polttoaineen kulutuksella.

Tutustu tarkemmin

GMair80

GMair80 powered by Keystone on skandinaavisiin olosuhteisiin modifioitu boosterikompressori, joka pakkaa  ilman jopa 79 barin paineeseen. Sen avulla porausreikään saadaan paineilmaa jopa 70 kuutiometriä minuutissa.

Tutustu tarkemmin

GMTrackerDTH

GMTrackerDTH on ratkaisu kaivonporausprosessin valvontaan sekä porausdatan keräämiseen ja tallentamiseen. Se lisää porausprosessin kokonaistaloudellisuutta ja tehokkuutta valvomalla porausparametrejä, sekä ehdottamalla niihin tarvittaessa muutoksia prosessin optimoimiseksi.

Tutustu tarkemmin