Geotekniset kairavaunut

Geoteknisten kairavaunujemme mallisto kattaa seitsemän monikäyttöistä vaunua haastavuusasteeltaan eŕilaisiin maaperän tutkimuksiin. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ja ne ovat luotettavuudeltaan huippuluokkaa. Ensimmäisenä maailmassa tarjoamme maaperätutkimuksiin myös sähkökäyttöisen kairavaunun.

Lue lisää

Geologiset kairavaunut

Isoimmat geoteknisistä kairavaunuistamme soveltuvat erinomaisesti myös geologisiin tutkimuksiin, kun ne varustellaan timanttikairauskalustolla. Jokainen vaunumme toimii moitteettomasti vaihtelevassa maaperässä, vaikeassa maastossa sekä lumisissa ja haastavissa sääolosuhteissa.

Lue lisää

Maaperätutkimuspuomit

Maaperätutkimuspuomimme ovat todistaneet olevansa kestävyydeltään huippuluokkaa jo kymmenien vuosien ajan osana kairavaunuja. Puomimallistomme kattaa useita innovatiivisia vaihtoehtoja, jotka ovat integroitavissa asiakkaiden omiin alustoihin.

Lue lisää

Tallentimet

Maaperätutkimuksessa prosessin lopputuote on tieto siitä, mitä on pinnan alla. Olemme kehittäneet maaperätutkimukseen mittausjärjestelmän, joka mahdollistaa tiedon reaaliaikaisen keräämisen, analysoinnin ja jakamisen uusimpia IOT- ja pilviteknologioita hyödyntäen.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Annamme mielellämme lisätietoja tuotteistamme, palveluistamme ja innovaatioistamme. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyydä tarjous.