Aivan kuten kaikki muutkin Geomachinen tuotteet, myös GMair35-kompressori on suunniteltu toimimaan maailman haastavimmissa olosuhteissa. Kompressorin tuotekehityksessä on keskitytty sen olennaisimman vaatimuksen täyttämiseen – eli varmaan ja kustannustehokkaaseen paineilman tuottoon.

Luotettava ja taloudellinen

GMair35-kompressorin käyttövoimana on Scanian 16-litrainen V8-moottori ja ruuvina GHH Rand. Sen hyvä hyötysuhde saavutetaan mm. hydraulikäyttöisillä jäähdyttimien puhaltimilla, jotka käyvät vain tarvittaessa ja säätyvällä nopeudella.

GMair35-kompressorin komponentit ovat markkinoiden luotettavimpia ja sen huollettavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Kompressorin käyttöliittymä on helposti ymmärrettävä ja laite itsessään äärimmäisen helppokäyttöinen. Se on myös muotoilultaan kompakti, mikä mahdollistaa kompressorin helpon kuljettamisen paikasta toiseen joko erillään tai kiinteästi kuorma-auton lavalle asennettuna.

Kompressoriin on nyt saatavilla myös lisäilmasäiliö sekä paineilman jäähdytys ja kuivaus. Porausmenetelmästä riippuen siihen on liitettävissä optiona myös GMTrackerDTH-tallenninohjelmisto, jonka avulla laitteen toiminnan seuraaminen ja käyttötietojen tallentaminen jatkokäyttöä varten on yksinkertaista. Erityisen paljon aikaa säästyy lisäilmasäiliön käytöllä poratankojen täyttövaiheessa, jolloin varsinainen poraus voidaan aloittaa aikaisemmin. Lisäilmasäiliö täytetään tankojen lisäyksen aikana.

Datasheet

GMair35-kompressorin käyttämä GHH Rand 35 bar/29 m3 -ruuvi on maailmanlaajuisesti tunnettu luotettavuudestaan. Kompressorin Scania DC 16 -dieselmoottori on toimintavarma ja sen huolto- sekä tukitoiminnot paikallisesti saatavilla. Luotettavuus on ohjannut myös kompressorin komponenttivalintoja.

Kompressorin huollettavuuteen on kiinnitetty erityishuomiota. Tästä ovat osoituksena mm. täysin avattavat suojat.

Kompressorin käyttöliittymä on yksinkertainen ja helposti ymmärrettävä.

Kompressorin moottori ja ruuvi on asennettu yhteiselle apurungolle, joka kiinnittyy päärunkoon tärinäneristimien kautta.

Kompressori voidaan asentaa sellaisenaan kuorma-autoon.

GMair35-kompressorissa on hydrauliset jäähdyttimien puhaltimien käytöt. Puhaltimet käyvät vain tarvittaessa ja niiden nopeus on säätyvä, mikä lisää kompressorin käytön taloudellisuutta.

  • Led-valot työskentelyyn ja huoltoon
  • Nostopisteet katolla ja sidontapisteet sivuilla
  • Etäseuranta

  • Lisäsäiliö paineilmalle, 300 litraa
  • Paineilman jäähdytys ja kuivaus
  • GMWellTracker-ohjelmisto ja pilvipalvelu