Inspired by the Ice Age

Geomachine är utvecklad för världens mest utmanande förhållanden. Den biter garanterat på mark som istiden format, därför vågar vi lova att den kommer att fungera var som helst.

Upptäck vårt företag

PRODUKTER FÖR GEOTEKNISKA UNDERSÖKNINGAR, PROSPEKTERING OCH BRUNNSBORRNING I VÄRLDENS MEST UTMANANDE MILJÖER

Geotekniska och geologiska borriggar

Produkter för geotekniska undersökningar och prospektering i världens mest krävande miljöer.

Läs mer

Digitala
innovationer

Geomachine går i bräschen för att utveckla digitala innovationer som öppnar ett nytt och mer intelligent kapitel inom geoteknisk undersökning.

Läs mer

Aktuella ämnen

Geomachine förbättrar sin service i Sverige

Geoservice AB

Geomachine utökar sitt nätverk av partners för att kunna serva svenska kunder ännu bättre i framtiden. Till gruppen läggs nu inte helt välbekanta Geoservice AB. ”...

Läs mer »

Smartare inspelning och distribution av fältundersöknin...

GMTracker

Geomachine lanserar ett innovativt dataloggerprogram som gör styrningen av fältundersökningar och insamlingen och distributionen av observationer ännu smartare. Tack var...

Läs mer »

The network is expanding

DRILLMA LDA, OMRA BALTIC

Growth is strongly embedded in Geomachine’s business strategy and new markets are constantly being conquered. Professional, high-quality resellers play a ...

Läs mer »

TILL ER TJÄNST

Vi vet att en maskin bara är produktiv när den används. Om ett fel uppstår, kan du alltid lita på vår service och att vi levererar reservdelarna snabbt. Vi hyr ut både utrustning och maskiner samt erbjuder planeringstjänster.

Upptäck vårt företag

BÄST UNDER YTAN

För oss är det viktigt att våra kunder kan arbeta så produktivt som möjligt och med marknadens bästa utrustning. Läs mer om varför Geomachine är det mest dragkraftiga alternativet på marknaden när du behöver undersöka det som finns under ytan.

Upptäck vårt företag

Alla Geomachines maskiner är gjorda för att bita på världens mest utmanande mark – den som formats av istiden. Därför kan de också röra sig problemfritt i krävande terräng.

Geomachine designar och bygger borriggar som ger produktivitet för sina ägare. Regelbundet underhåll är viktigt för att borriggarna ska fortsätta vara lönsamma i alla förhållanden och för att undvika alla onödiga stopp på grund av maskinskada och kostsamma driftstopp.

Geomachine levererar tillförlitliga reservdelar och service. Oavsett situation är våra reservdelsleveranser snabba och reparationer utförs utan dröjsmål. Vi vet att vi bara kan få våra kunders förtroende genom att göra saker rätt när det behövs, och vi gör vårt bästa för att uppnå detta varje dag.

Geomachines borriggar är flexibla vilket gör dem till en kostnadseffektiv och lönsam investering. Designen är modulär och kan skräddarsys efter kundens önskemål.

Alla Geomachines produkter designas och tillverkas i Finland med högsta kvalitetsstandarder.

Geomachine siktar på att ligga steget före konkurrenterna genom att göra tunga investeringar inom forskning och löpande produktutveckling.

Genuin feedback

”Jag tycker att Geomachines borriggar presterar mycket bättre i snö i jämförelse med andra märken som vi testat. Stödet vi får av Geomachine när ett problem uppstår är fantastiskt bra och det är anledningen till att vi har så stort förtroende för dem.”

Läs hela kundberättelsen »

Jörgen Noppa, AFRY

”Vi behövde en borrigg som är bevisat pålitlig och funktionsenlig. De nordliga delarna av Norge har ett kallt klimat, karg terräng och det är väldigt långt till en verkstad. Geomachine levererar reservdelar snabbt och deras kundtjänst är öppen dygnet runt.”

Läs hela kundberättelsen »

Stig Bjarne Larsen, Sweco

”I början var jag tveksam till att byta från en joystick till en fjärrkontroll, men inom några veckor kunde jag inte föreställa mig att borra utan en. Jag kan verkligen rekommendera Geomachines borriggar och borrutrustning.”

Läs hela kundberättelsen »

Martin Lian Akerholt, NGI