Inspirerad av istiden

Geomachine är utformad för världens tuffaste förhållanden. Eftersom den kan borra ned i jord som formats av istiden vågar vi lova att den fungerar överallt.

Utforska vårt företag

PRODUKTER FÖR MARKUNDERSÖKNING, PROSPEKTERING OCH BRUNNSBORRNING I VÄRLDENS TUFFASTE FÖRHÅLLANDEN

Geotekniska borriggar

Geomachines geotekniska borriggar är utformade att fungera i besvärlig mark och svårtillgänglig terräng. Tack vare den mångsidiga designen lämpar de sig för en mängd olika typer av geoteknisk och geologisk borrning.

Läs mer

Geologiska borriggar

Geomachines största borriggar är ett utmärkt val för prospektering när de utrustas med särskilt utformad diamantborrningsutrustning, till exempel en prospekteringsmast.

Läs mer

Aktuella nyheter

The network is expanding

Ercüment Akcengiz, BODO Int. GmbH & Co. KG

Growth is strongly embedded in Geomachine’s business strategy and new markets are constantly being conquere...

Läs mer »

Konditionsgranskning av borriggen sköts nu enkelt med h...

GMTracker

Det är oerhört viktigt att borriggen fungerar utan avbrott och problem på arbetsplatsen. Riggens drifttillstånd säkerställs av dess dagliga insp...

Läs mer »

GMTracker lämpar sig nu även för CPTu-undersökningar

CPTu-analyser

CPTu-sondering har lagts till som en undersökningsmetod till GMTracker-dataloggern. Denna nya funktion gör dataloggern till ett perfekt verk...

Läs mer »

Till er tjänst

Vi vet att en maskin är produktiv endast när den används. Därför är vi stolta över att alltid kunna utföra service och leverera reservdelar till våra kunder snabbt och pålitligt, oavsett vilken situation det rör sig om. Vi erbjuder även uthyrning av utrustning och tekniska tjänster.

Utforska vårt företag

Under ytan

För oss är det en fråga om yrkesstolthet att våra kunder kan arbeta så produktivt som möjligt med den bästa tillgängliga utrustningen. Läs mer om varför Geomachine är det bästa alternativet på marknaden när du vill undersöka vad som finns under ytan.

Utforska vårt företag

Alla Geomachine-riggar är utformade för att ta sig igenom världens mest mångsidiga mark – jord som formats av istiden. Våra riggar tar sig dessutom fram obehindrat i mycket tuff terräng.

Geomachine designar och bygger borriggar som ger produktivitet för sina ägare. Regelbundet underhåll är viktigt för att borriggarna ska fortsätta vara lönsamma i alla förhållanden och för att undvika alla onödiga stopp på grund av maskinskada och kostsamma driftstopp.

Geomachine levererar tillförlitliga reservdelar och service. Oavsett situation är våra reservdelsleveranser snabba och reparationer utförs utan dröjsmål. Vi vet att vi bara kan få våra kunders förtroende genom att göra saker rätt när det behövs, och vi gör vårt bästa för att uppnå detta varje dag.

Geomachines borriggar är flexibla vilket gör dem till en kostnadseffektiv och lönsam investering. Designen är modulär och kan skräddarsys efter kundens önskemål.

Alla Geomachines produkter designas och tillverkas i Finland med högsta kvalitetsstandarder.

Geomachine siktar på att ligga steget före konkurrenterna genom att göra tunga investeringar inom forskning och löpande produktutveckling.

Återkoppling med integritet

”Jag tycker att Geomachines borriggar fungerar mycket bättre i snö jämfört med andra märken som vi har testat. Supporten vi får från Geomachine när problem uppstår är mycket bra, vilket är varför vi litar på dem så mycket.”

Läs hela historien »

Jörgen Noppa, AFRY

”Vi behövde en borrigg med dokumenterad tillförlitlighet och funktionalitet. Norra Norge har ett kallt klimat, tuff terräng och det är långt till närmaste verkstad. Geomachine levererar reservdelar snabbt och kundservicen är tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan.”

Läs hela historien »

Stig Bjarne Larsen, Sweco

”Jag anser att Geomachines borriggar är det bästa alternativet för en borrförman som vill få jobbet gjort med högsta möjliga kvalitet och kostnadseffektivitet. Jag kan utan att tveka ge Geomachine fem stjärnor.”

Läs hela historien »

Kenneth Reiersen, Mesta AS