English Suomi

Pora- ja
kairakoneiden
asiantuntija

 

Huolto

Korjaus ja huolto

Geomachine tekee kaikki vaativatkin korjaus-, ja muutos- ja huoltotyöt yli 1 000 neliömetrin huoltohallissa Tuusulassa. Teemme myös vanhojen laitteiden modernisointeja sekä muutostöitä.


Varaosat

Geomachinen koneet ovat yhtiön valmistamia. Yli 90 prosenttia osista on jatkuvasti varastossa, joten varaosatoimitukset saadaan aiakkaille 24 tunnissa. Yhtiö sitoutuu toimittamaan omavalmisteisia varaosia seuraavat 10 vuotta koneen toimituksesta. Ostettavat komponentit ovat Euroopan tunnettujen valmistajien toimittamia.


Vuosihuolto

Vuosihuoltosopimuksisssa kairausvaunun tarvitsema ennakoiva huoltotyö ja vikakorjaukset arvioidaan kiinteään hintaan. Ennakoivan vuosihuollon tavotteena on mahdollisimman tehokas ja varmatoiminen kone.


Kenttähuolto

Yhtiöllä on matka-asentajat kenttähuoltoon ja vikapäivystykseen sekä Suomessa että Pohjoismaissa. 


Kalibrointi

Kalibroimme valmistamiemme kairausvaunujen tallenninjärjestelmät ja oheislaitteet sekä toimitettaessa että huoltokorjauksen yhteydessä. Myös asennettujen radio-ohjauslaitteiden mahdolliset ohjelmamuutokset voidaan tehdä meillä.


Koulutus

Toimitukseen kuuluu 1-2 päivän käyttäjäkoulutus tehtaalla ja/tai maastossa.

Koulutus tähtää ennen kaikkea:


Vuokrauspalvelut

Geomachine vuokraa kunnostettuja kairausvaunuja vika- ja rikkokorjauksen ajaksi sopimuksen ja mahdollisuuksien mukaan. Vuokrausaika on muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen.


Rahoitus

Geomachine tarjoaa omien pakkiyhteyksiensä kautta asiakasrahoitusta joko osamaksu- tai huoltoleasing-järjestelyin. Sopimusaika on normaalisti 48-72 kuukautta.

Geomachine Oy | Hiekkakuopantie 4 | PL 131 | 04301 TUUSULA | Finland | Tel. +358 9 274 6710 | office(at)geomachine.fi

Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello