Vieläkin tarkempaa dataa

10.11.2023

DGPS-älyantenni

Mielestämme tuote on toimiva vain silloin, kun se aidosti tehostaa työntekoa. Siksi Geomachine on lisännyt GMTracker-tallentimeensa ominaisuuden, jonka ansiosta kairausreikä pystytään nyt paikallistamaan tarkasti DGPS-älyantennin avulla. Tämä tekee GMTrackerista vielä entistäkin tarkemman työkalun datan hallintaan.

Pohjatutkimusprosessissa konsultin on lisättävä tutkimusdataan tarkat taso- ja korkeuskoordinaatit ennen datan luovuttamista prosessin seuraavalle vaiheelle.

Tämä on nyt entistä helpompaa, sillä GMTracker-tallentimeen on lisätty integraatio älyantenniin. Antennin paikantamat koordinaatit voidaan lisätä osaksi projektidataa jo kentällä, mikä osaltaan sujuvoittaa työskentelyä. Integraatio on nyt toteutettu bluetoothin välityksellä Novatron Xsite Rover -antenniin, mutta jatkossa tarkka paikannus voidaan tehdä myös muiden valmistajien vastaavilla laitteilla.

Tämä uusi ominaisuus tarkoittaa asiakkaillemme nopeampaa ja virheettömämpää datan hallintaa, eli selkeää lisäarvoa maaperätutkimustiedon tallennusprosessiin.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä!