Tätä kutsumme brändiuskollisuudeksi!

28.11.2022

Kenneth Reiersen

Norjalainen Kenneth Reiersen on tehnyt jo pitkän uran maaperätutkimuksen parissa. Työparinaan hänellä on ollut Geomachine lähes aina ja hiljattain merkistä tuli hänelle aivan erityisen läheinen. Kirjaimellisesti.

“Urani geoteknisen maaperätutkimuksen parissa alkoi vuonna 2008. Työnantajiani ovat tämän jälkeen olleet Statens Vegvesen, Norconsult AS ja juuri nyt Mesta AS”, Kenneth Reiersen aloittaa. “Kaikkiaan työkokemusta alalta on kertynyt minulle tähän mennessä 15 vuotta.”

Suurimman osan uraansa Kenneth on tehnyt töitä Geomachinen maaperätutkimusvaunuilla. Tutuiksi ovat tulleet kairavaunumallit GM85, GM100, GM200 ja GM8. “Minulla on kokemusta myös toisen merkin kairavaunuista, mutta Geomachinesta on vuosien aikana tullut ehdoton suosikkini. Suurimpana työtäni tehostavana ominaisuutena pidän Geomachinen maastokyvykkyyttä. Nämä koneet ovat vankan rakenteensa, vakautensa ja voimakkuutensa ansiosta luotettavia kaikenlaisissa, jopa hyvinkin haastavissa olosuhteissa. Niillä voi vaivatta työskennellä vaikkapa syvässä lumessa tai jyrkillä rinteillä.”

Geomachinen koneissa ja yrityksen toimintatavoissa on Kennethin mukaan myös muita voittavia ominaisuuksia. “Yksi hienoimmista ja tutkimustoimintoja konkreettisesti tehostavista teknisistä innovaatioista on koneen avaava kaksoistankolukko-ominaisuus. Sen ansiosta minun ei tarvitse käyttää erillisiä avaimia tankoliitosten avaamiseen, mikä parantaa työturvallisuutta sekä yksinkertaistaa ja tehostaa lähes kaikkia tutkimustoimintoja. On myös hienoa, että Geomachine tekee koneisiinsa jatkuvaa tuotekehitystä ja haluaa kuulla minun, koneen käyttäjän mielipiteitä siitä, millainen kehittäminen tekisi koneista käytössä vieläkin ylivoimaisempia.”

GM100 käyttöön suoraan tehtaalta

Kenneth sai marraskuussa 2022 käyttöönsä aivan tuliterän GM100-kairavaunun suoraan Geomachinen Tuusulan tehtaalta. Uudelle koneelle asetetut odotukset ovat korkealla. “Minulla on jo ennestään kokemusta GM100-kairavaunusta, joten tiedän mitä odottaa. Mutta tämä on ensimmäinen kerta kun saan koneen käyttööni aivan uutena. Olen varma, että tämä uusi koneeni tulee olemaan samaa sarjaa kuin aikaisemmat Geomachineni. Eli käyttövarma, luotettava ja äärimmäisen suorituskykyinen”.

Erityisen tyytyväinen Kenneth on siitä, että hänen uusi koneensa on juuri GM100-kairavaunu. “Kokemukseni mukaan GM100 on täydellisin malli käyttöön silloin, kun saman vaunun on suoriuduttava mahdollisimman monista erilaisista tehtävistä.”

Toisinaan saattaa tukea tarvita myös sen jälkeen, kun kone on ajettu tehtaalta työmaalle. “Geomachinen norjalainen jälleenmyyjä ja huoltokumppani PTO Teknikk AS on minulle korvaamaton apu kaikissa koneen käyttöön liittyvissä kysymyksissäni. He ovat aina valmiita auttamaan ja huolto- tai korjaustarpeiden ilmaantuessa palvelevat todella nopeasti. Mikä parasta, he eivät ole pelkästään koneen ylläpito- ja huoltokumppani, vaan myös opettavat minulle koneista jatkuvasti uutta.”

Merkittävää brändiuskollisuutta

Geomachinesta on hiljattain tullut Kennethille aivan erityisen läheinen, kirjaimellisesti. “Kun työnantajani Mesta pohjusti seuraavan Geomachinemme hankintaa, päätin tehdä jotain aivan erityistä. Kerroin PTO Teknikkin yhteyshenkilölleni Robin Jensenille, että tulisin ottamaan Geomachine-aiheisen tatuoinnin mikäli tilauksesta tulisi totta. Ja niinhän siitä tuli. Nyt minulla on Geomachinen logo ja GM100-kairavaunu tatuoituna käsivarteeni!”.

Kenelle Geomachine sitten Kennethin mielestä sopii työkaluksi parhaiten? “Mielestäni Geomachine on paras vaihtoehto sellaiselle kairaajalle, joka haluaa suoriutua työstään mahdollisimman laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Voin varauksetta antaa Geomachinen koneille viisi tähteä, mutta pieni varoitus on tässä kohtaa paikallaan. Geomachine saattaa saada sinut todella viihtymään työpaikallasi, saatat nimittäin sen ansiosta rakastua työhösi ihan uudella tavalla!”