Hyväksi havaittu ja toimivaksi todettu

31.03.2021

SWECO NORGE AS / SWECO FELT NARVIK

Sweco suunnittelee ja muotoilee tulevaisuuden kaupunkeja ja yhteiskuntaa. Yrityksen työn tuloksena syntyy kestävää rakentamista sekä toimivaa infrastruktuuria, minkä lisäksi sähkön ja puhtaan veden saanti mahdollistuu.

Swecolla on Pohjois-Euroopassa kaikkiaan 17 500 työntekijää, jotka varmistavat, että yrityksen asiakkaat saavat juuri oikeaa asiantuntijaosaamista erityyppisiin hankkeisiin. Vuosittain yritys toteuttaa erilaisia hankkeita 70 maassa ympäri maailmaa.

Swecon liikevaihto on noin kaksi miljardia euroa ja yhtiö on on listattu NASDAQ OMX Stockholm AB pörssiin.

Sweco perusti oman maaperätutkimusosaston 1.1.2019 kahden Norjan tielaitokselta tulleen porauspäällikön johdolla. Porauspäälliköillä on kokemusta useista eri kairausvaunutyypeistä. GM 8:aa sekä ENVIä he ovat käyttäneet vuodesta 2011.

Sweco Sverigen avulla kenttäosaston toiminta käynnistyi, kun se sai käyttöönsä GM75:n/ENVIn. Maaperätutkimusvaunu oli vuoden 2012 mallia, kevyt ja hieno kairausvaunu, mutta jo hieman vanhentunut eikä siinä ollut kompressoria. Vuonna 2020 päätettiin, että tarvitsemme uuden kairausvaunun, ja valinta osui GM 100 -telavaunuun, jossa on sama vakaa puomi kuin GM8:ssa. Valitsimme Geomachinen, koska porauspäälliköt tuntevat hyvin nämä vaunut sekä ENVIn kairausjärjestelmän.

Stig Bjarne Larsen, poraustoiminnan johtaja

SWECO FELT NARVIKille oli tärkeää saada kone, joka oli tuttu ja asemansa vakiinnuttanut.

Tarvitsimme kairausvaunun, joka on hyväksi havaittu ja toimiva. Pohjois-Norjassa on kylmä ilmasto, karu maasto ja pitkät etäisyydet korjaamolle. Geomachine toimittaa varaosat nopeasti ja asiakaspalvelu toimii 24/7. Geomachinella on myös luotettava huoltoedustaja Norjassa, oslolainen PTO teknikk.

Tutustu yritykseen tarkemmin täällä.