GMTrackerista on nyt linja auki koneen huoltokumppaniin

01.02.2024

GMTracker

Kun kairavaunussa ilmenee korjattavaa, on huoltotoimista hyvä suoriutua mahdollisimman ripeästi. Siksi olemme nyt avanneet yhteyden GMTracker-tallentimen ja Geomachinen huollon sekä sopimushuoltoliikkeiden välille.

GMIssues on GMTrackeriin lisätty ominaisuus, jonka avulla kairavaunussa ilmenneet ongelmat voi nyt raportoida ja ratkaista nopeammin yhteistyössä koneen huoltokumppanin kanssa.

Havainnoista lähetetään kuvilla varustettu raportti huoltokumppanille GMTrackerin kautta. Myös koneen käytön aikana reaaliaikaisesti GMTrackeriin tallentuneet tarkastustulokset ja vikakoodit on mahdollista liittää huollon työmääräykseen yhdellä klikkauksella.

Perusteellisen vikaraportin ansiosta ongelmien korjaaminen suoraviivaistuu. Esimerkiksi kairavaunun ohjelmistoviat voidaan nyt ratkaista etänä, minkä lisäksi koneen huoltovastaava voi korjata osan vioista myös itse huoltokumppanin neuvojen avulla.

Nopea ongelmaraportointi johtaa nopeampaan ongelmanratkaisuun. Mitä pikemmin ongelmat korjataan, sitä paremmin korjauskustannukset pysyvät kurissa ja koneen kustannustehokkuus parhaalla tasolla.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä!