GMTracker soveltuu nyt myös CPTu-tutkimuksiin

29.11.2023

CPTu-analytiikka

CPTu-kairaus on lisätty tutkimusmenetelmänä GMTracker-tallentimeen. Tämä uusi ominaisuus tekee tallentimesta täydellisen työkalun kaikkien yleisimpien maaperätutkimusmenetelmien datan laadukkaaseen tuottamiseen.

Geomachine on lisännyt GMTracker-tallentimeen nyt myös CPTu-kairauksen analytiikan. Tallentimeen kytketyn ulkopuolisen CPTu-laitteiston sensorit tuottavat kairausprosessista mittausdataa, jonka GMTracker jalostaa ja tallentaa sen käyttäjälle hänen liiketoimintaansa parhaiten palvelevaan muotoon.

CPTu-kairausanalytiikka tuotetaan Geotech Nova CPTu -laitteistolla, joka toimii luotettavasti erilaisissa tutkimusympäristöissä. Laitteisto antaa kairausprosessin aikana tietoa esimerkiksi kärkivastuksesta, vaippakitkasta, huokoispaineesta, kairauskulmasta ja optiona myös tutkimusympäristön lämpötilasta. Reaaliaikainen tiedonsiirto-ominaisuus mahdollistaa sen, että kairaaja tietää työn edetessä koko ajan, mitä pinnan alla tapahtuu.

Tämä lisäominaisuus tekee kairaajan työpäivästä entistä sujuvamman, tehokkaamman ja tuloksellisemman sillä kaikki tutkimusmenetelmät voidaan nyt analysoida kätevästi samalla tallentimella.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä!