Maastokelpoisuudesta ja palvelusta kiitosta

31.03.2021

AFRY / ÅF PÖYRY AB

AFRY:n tarina sai alkunsa Malmössä 125 vuotta sitten. Tänä päivänä yrityksessä työskentelee 16 000 osaavaa infrastruktuurin, teollisuuden ja energian asiantuntijaa, jotka luovat kestäviä ratkaisuja tuleville sukupolville eri puolilla maailmaa. AFRYlla on toimistoja yli 40 maassa ja hankkeita yli 100 maassa. Geotekniikan ja kalliorakentamisen tutkimuksissa käytettäviä Geomachinen maaperätutkimusvaunuja AFRYlla on tällä hetkellä käytössä Pohjoismaissa suuri määrä.  

Mielestäni Geomachinen kairavaunujen käytettävyys lumessa on paljon parempi kuin muilla kokeilemillamme merkeillä.  Geomachinelta ongelmatilanteissa saamamme tuki on erittäin hyvää, minkä vuoksi luottomme heihin on luja. Vikatilanteissa Geomachinen henkilökunta tulee paikan päälle korjaamaan tilanteen, mikä on erittäin hyvää palvelua ja myös edellytys sille, että voimme toimia kentällä.

Jörgen Noppa, ryhmän johtaja, kenttägeotekniikka

AFRYn kenttägeoteknikot Evelina Almqvist ja Rickard Sundström ovat myös tyytyväisiä Geomachinen tuotteisiin. Evelinalla on ohjauksessaan tällä hetkellä GM85 ja Richardilla GM8. Molemmissa kairavaunuissa on uusi CAN-väyläjärjestelmä.

Rickardin ja Evelinan mielestä parasta on, että koneet ovat käyttäjäystävällisiä ja kaiken kairauksen voi tehdä kauko-ohjauksella. Geomachinen kairavaunut kulkevat syvässä lumessa myös paljon paremmin kuin muut heidän kokeilemansa merkit. Ongelmatilanteissa Geomachinen tuki ei Evelinan ja Rickardin mukaan ole koskaan ollut yhtä puhelua kauempana.

Tutustu yritykseen tarkemmin täällä.