Aivan kuten kaikkien muidenkin Geomachinen tuotteiden, myös kompressorien suunnittelua on ohjannut vaatimus niiden toimivuudesta maailman haastavimmissa olosuhteissa. Kompressoriemme tuotekehityksessä on keskitytty niiden olennaisimman vaatimuksen täyttämiseen – eli siihen, että ne tuottavat paineilmaa varmasti ja kustannustehokkaasti.  Lisäksi ne ovat helppokäyttöisiä, huoltovarmoja ja helposti ylläpidettäviä.

BJ35 on ruuvikompressori, joka on suunniteltu erityisesti haastaviin skandinaavisiin olosuhteisiin. Se on markkinoiden järkevin ratkaisu alle 300 metristen kaivojen poraukseen. Tämä kompressori on optimoitu poraamiseen neljän tuuman vasaralla.

BJ35:n kompressoriyksikön valmistukseen on käytetty markkinoiden luotettavimpia komponentteja, mikä takaa osaltaan kompressorin käyttövarmuuden. Toimintavarmuutensa lisäksi tämä kompressori on käyttöliittymältään äärimmäisen helppokäyttöinen ja rakenteeltaan huoltoystävällinen. Sen käyttökustannukset ovat edulliset, sillä kompressorin hydraulinen tuuletin kytkeytyy automaattisesti pois päältä, kun sitä ei tarvita.

Ominaisuudet

  • 35 bar / 29m3 GHH Rand -ruuvikompressori
  • Scania DC 16 478 kW -dieselmoottori
  • 1000 l polttoaine- ja 70 l -ureasäiliö

Datasheet