Geomachine on panostanut vuosien saatossa voimakkaasti puomimallistonsa kehittämiseen. Puomien vetovoimatekijöihin kuuluu niiden monipuolisuuden lisäksi myös niiden helppokäyttöisyys. Tutkimusmenetelmän vaihtaminen työmaakohteella on nopeaa ja helppoa, mikä tehostaa osaltaan työskentelyn tehokkuutta ja taloudellisuutta.

Koska puomit on suunniteltu modulaarisiksi, niiden asentaminen erilaisiin käyttökohteisiin, kuten traktoreihin, kaivinkoneisiin, lauttoihin tai muihin laitealustoihin on vaivatonta. 

Dual mast on Geomachinen tuorein puomi-innovaatio. Se yhdistää älykkäällä tavalla suorasyöttö- ja ketjusyöttöpuomien parhaat ominaisuudet, ja lisää näin tutkimustyön tehokkuutta CPT-u-tutkimuksissa. Ketjusyöttöpuomi tuo käyttöön nopeutta sekä helpottaa poratankojen kiinnittämistä ja irrotusta. Suorasyöttöpuomi puolestaan lisää puomin työntövoimaa.

Vaikka Dual mast onkin optimoitu CPT-u-menetelmälle, voidaan sillä useiden saatavilla olevien porapöytävaihtoehtojen ansiosta suorittaa myös muut merkittävät geotekniset tutkimukset. Tutkimusmenetelmän vaihtaminen työprosessin aikana on nopeaa ja vaivatonta.

Dual mast -puomin asentaminen mihin tahansa hydraulisella teholla toimivaan alustaan on helppoa, mikä tekee tästä puomista äärimmäisen monikäyttöisen vaihtoehdon.

Tuotevertailuun

Ketjusyöttöpuomi on erinomainen vaihtoehto keskiraskaisiin geoteknisiin ja geologisiin tutkimuksiin. Tarvittaessa tämä puomi on mahdollista versioida myös raskaisiin tutkimuksiin soveltuvaksi.

Ketjusyöttöpuomin erinomaisuus perustuu sen kykyyn kaksinkertaistaa kairaustyön nopeus. Lisäksi sitä voidaan käyttää sellaisissa ympäristöissä, joissa puomin käyttökorkeutta on rajoitettu. Puomiin on saatavilla useita porapöytävaihtoehtoja ja aivan kuten muutkin Geomachinen puomit, myös tämä malli voidaan kiinnittää asiakkaan omaan alustaan.

Tuotevertailuun

Suorasyöttöpuomit ovat käytettävyydeltään yksinkertaisia ja äärimmäisen toimintavarmoja. Geomachinen suorasyöttöpuomi on tehokas ja taloudellinen vaihtoehto kaikkiin geoteknisiin ja geologisiin tutkimuksiin.

Suorasyöttöpuomia on saatavana kaikissa kokoluokissa ja se on liitettävissä Geomachinen omien kairavaunumallien lisäksi myös asiakkaan omiin alustoihin.

Tuotevertailuun