Geotekniset kairavaunut

Kairavaunumallistomme kattaa seitsemän monikäyttöistä vaunua haastavuusasteeltaan eŕilaisiin maaperän geoteknisiin tutkimuksiin. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ja ne ovat luotettavuudeltaan huippuluokkaa. Ensimmäisenä maailmassa Geomachine tarjoaa maaperätutkimuksiin myös sähkökäyttöisen kairavaunun.

Lue lisää

Geologiset kairavaunut

Geomachinen isoimmat kairavaunumallit soveltuvat erinomaisesti myös geologisiin tutkimuksiin, kun ne varustellaan tutkimusmenetelmän vaatimalla tavalla.

Lue lisää

Geotermiset kaivonporaus­vaunut

Geoterminen maalämpö kasvattaa energialähteenä jatkuvasti suosiotaan. Geomachine vastaa maailman muuttuviin energiatarpeisiin ja tuo markkinoille uusia, innovatiivisia ratkaisuja geotermisen maalämmön hyödyntämiseen.

Lue lisää

Geotekniset porauspuomit

Geomachinen puomit ovat todistaneet olevansa kestävyydeltään huippuluokkaa jo kymmenien vuosien ajan osana kairavaunuja. Puomimallistomme kattaa kolme erilaista, innovatiivista vaihtoehtoa, jotka ovat integroitavissa asiakkaiden omiin alustoihin.

Lue lisää

Kompressorit

Geomachinen kompressorit on suunniteltu kestämään haastavimpia olosuhteita, ja ne ovat helppoja käyttää sekä huoltaa. Mallistostamme löytyy tällä hetkellä markkinoiden fiksuin ratkaisu alle 300 metriä syvien kaivojen poraukseen.

Lue lisää

Tallentimet

Maaperätutkimuksessa prosessin lopputuote on tieto siitä, mitä on pinnan alla. Olemme kehittäneet maaperätutkimukseen mittausjärjestelmän, joka mahdollistaa tiedon reaaliaikaisen keräämisen, analysoinnin ja jakamisen uusimpia IOT- ja pilviteknologioita hyödyntäen.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Annamme mielellämme lisätietoja tuotteistamme, palveluistamme ja innovaatioistamme. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyydä tarjous.