Kairavaunut

Kairavaunumallistomme kattaa seitsemän monikäyttöistä poravaunua haastavuusasteeltaan eŕilaisiin maaperän tutkimustarpeisiin ja malmin etsintään. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ja ne ovat luotettavuudeltaan huippuluokkaa. Geomachine tarjoaa ensimmäisenä maailmassa myös sähkökäyttöisen poravaunun maaperätutkimuksiiin.

Lue lisää

Puomit

Geomachinen puomit ovat todistaneet olevansa kestävyydeltään huippuluokkaa jo kymmenien vuosien ajan osana kairavaunuja. Nyt puomimallistomme on integroitavissa myös muihin kuin Geomachinen omiin alustoihin.

Lue lisää

Kaivonporaus­vaunut

Vuonna 2021 tulemme lanseeraamaan uuden aikakauden vaunumallin. Uudessa vaunussamme pyrimme automatisoimaan fyysisen poratankojen vaihtotyön, optimoimaan vaunun polttoaineen kulutuksen sekä tuomaan porauksen ohjauksen ja seurannan aivan uudelle tasolle tutkimusvaunuissa saatujen oppiemme auttamana.

Lue lisää

Kompressorit

Geomachinen kompressorit on suunniteltu kestämään haastavimpia olosuhteita, ja ne ovat helppoja käyttää sekä huoltaa. Mallistomme laajenee vuoden 2021 aikana, jolloin tulemme lanseeraamaan kaksi uutta kompressoria.

Lue lisää

Älykkäät ratkaisut

Geomachinen tuotekehitysosastolla tehdään jatkuvasti työtä asiakkaidemme työskentelyolosuhteiden tehostamiseksi. Innovaatiovalikoimamme lippulaivatuotteet ovat siipikaira, tallenninohjelmisto ja tarkkuuspuristinkaira.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Annamme mielellämme lisätietoja tuotteistamme, palveluistamme ja innovaatioistamme. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyydä tarjous.