Avoimet työpaikat: Varastovastaava

15.12.2021

Varastovastaava

Olemme vuonna 1984 perustettu maaperätutkimuskoneiden kotimainen valmistaja. Teemme koneiden suunnittelua, valmistusta, konemyyntiä ja vuokrausta, sekä kalusto- ja varaosamyyntiä. Tehtaamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tuusulassa. Tehtaassamme työskentelee 30 henkilöä. Olemme tiivis porukka, jossa on hyvä yhteisen tekemisen meininki. Kuulumme Tampereen Konepajat Oy -konserniin, joka työllistää yhteensä noin 250 konepaja-alan ammattilaista ympäri Suomea.

Nyt etsimme uutta varastovastaavaa vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä tulet tekemään?

Vastaat monipuolisesti varaston ja lähettämön materiaalivirroista sekä materiaalihallinnasta aina vastaanotosta asiakastoimituksiin asti. Pidät huolta varaston järjestyksestä ja hyllytät saapuvat tavarat paikoilleen. Koordinoit saapuvaa tavaraliikennettä yhdessä tuotannon kanssa ja lähtevää liikennettä yhteistyössä myynnin kanssa. Toimit myös tärkeänä osana varaosatiimiä avustaen myyjiä esimerkiksi toimittamalla asiakastilauksia. Olet päivittäin tekemisissä asiakkaiden ja kuljetusyhtiöiden kanssa.

Mitä sinulta odotetaan?

Sinulla on vähintään muutamien vuosien kokemus varasto- ja lähettämötoiminnoista. Hallitset trukin käytön ja käytät ERP- ja varastonohjaustyökaluja sujuvasti. Asiakkaan etu ohjaa päivittäistä työskentelyäsi. Sinulla on osaamista ja innokkuutta kehittää tilaus- ja toimitusketjun prosesseja ja työkaluja tuottavuuden ja tehokkuuden edistämiseksi. Oman työn organisointi ja priorisointi, ratkaisukeskeisyys sekä hyvät yhteistyötaidot ovat avainasemassa tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen. Sinulla on äidinkielen tasoinen suomen kielen taito. Hyvä englannin ja ruotsin kielen osaaminen on sinulle eduksi.

Me tarjoamme sinulle

  • työskentelyajan arkisin noin klo 8–16 liukuvalla työajalla
  • kilpailukykyisen palkan
  • perehdytyksen tehtävään
  • kattavan työterveyshuollon
  • siistin ja viihtyisän työympäristön
  • työporukan, jossa viihdytään

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella tuotantojohtaja Matti Salmiselta, p. 050 449 1177.

Hae tehtävää 9.1.2022 mennessä. Lähetä ansioluettelosi ja hakukirjeesi palkkatoiveineen osoitteeseen matti.salminen(at)geomachine.fi