Avoimet työpaikat: Sähköasentaja

10.05.2022

Sähköasentaja

Geomachine Oy satsaa vahvaan kasvuun. Vuonna 2021 yrityksen liikevaihto kasvoi yli 30 % ja yritys pyrkii jatkuvasti kaksinumeroisiin kasvulukuihin.

Etsimme kasvavaan joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen Tuusulaan sähköasentajaa.

Mitä tulet tekemään?

Tehtäviisi kuuluu maaperätutkimuskoneiden kokoonpanoon ja huoltoon liittyvät sähkötyöt. Lisäksi tehtäviisi kuuluu laitteiden kalibroinnit ja käyttöönotot. Toimit tiiviissä yhteistyössä koneen kokoonpanosta vastaavan asentajan kanssa.

Mitä sinulta odotetaan?

Sinulla on sähköasentajan ammatillinen koulutus ja kokemusta teollisuuden sähkötöistä. Eduksi katsomme, jos sinulla on kokemusta väyläohjatuista laitteista ja sähköpätevyys s2. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Me tarjoamme sinulle

  • työskentelyajan arkisin liukuvalla työajalla
  • kilpailukykyisen palkan
  • perehdytyksen tehtävään
  • kattavan työterveyshuollon
  • siistin ja viihtyisän työympäristön
  • työporukan, jossa viihdytään

Lisätiedot

Tehtävän hakeminen onnistuu helposti ilman CV:tä tai hakemuskirjettä täällä.

Lisätietoja toimesta voit kysellä Petri Pesoselta sähköpostitse (petri.pesonen@geomachine.fi) tai myös puhelimitse (050 522 0990). Paikka tullaan täyttämään sopivan tekijän löydyttyä.

Geomachine Oy

Geomachine Oy perustettiin vuonna 1984 ja tänään yritys on yksi Pohjois-Euroopan johtavista erikoisporauslaitteiden valmistajista. Tähän mennessä Geomachinen poravaunuja on toimitettu yli kymmeneen maahan, yhteensä noin 700 kappaletta. Yrityksen päätoimipaikka on Tuusulassa, huolto- ja jälleenmyyntikumppaneita sillä on Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä, Baltiassa ja Puolassa.

Geomachine on toiminut vuodesta 2019 osana Tampereen Konepajat Oy -konsernia (TKP). Konsernin pääkonttori sijaitsee Ylöjärvellä ja sen palveluksessa työskentelee kahdeksalla tehtaalla yli 200 koneenrakennuksen ammattilaista. Liikevaihtoa yhtiöryhmällä on noin 40 miljoonaa euroa.