Avoimet työpaikat: Sähköasentaja

13.01.2022

Sähköasentaja

Olemme vuonna 1984 perustettu maaperätutkimuskoneiden kotimainen valmistaja. Teemme koneiden suunnittelua, valmistusta, konemyyntiä ja vuokrausta, sekä kalusto- ja varaosamyyntiä. Tehtaassamme työskentelee 30 henkilöä ja se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tuusulassa. Olemme tiivis porukka, jossa on hyvä yhteisen tekemisen meininki. Kuulumme Tampereen Konepajat Oy -konserniin, joka työllistää yhteensä noin 250 konepaja-alan ammattilaista ympäri Suomea.

Mitä tulet tekemään?

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset maaperätutkimuskoneiden kokoonpanoon ja huoltoon liittyvät sähkötyöt. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat erilaiset kalibroinnit. Toimit tiiviissä yhteistyössä koneen kokoonpanosta vastaavan asentajan kanssa.

Mitä sinulta odotetaan?

Sinulla on sähköasentajan ammatillinen koulutus ja kokemusta teollisuuden sähkötöistä. Eduksi katsomme, jos sinulla on kokemusta väyläohjatuista laitteista ja erityisesti Parkerin IQAN-ohjauksesta. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Me tarjoamme sinulle

  • työskentelyajan arkisin liukuvalla työajalla
  • kilpailukykyisen palkan
  • perehdytyksen tehtävään
  • kattavan työterveyshuollon
  • siistin ja viihtyisän työympäristön
  • työporukan, jossa viihdytään

Lisätiedot

Lähetä ansioluettelosi ja hakukirjeesi palkkatoiveineen osoitteeseen petri.pesonen(a)geomachine.fi. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Petriltä arkisin klo 9–15 puhelimitse numerosta 050 522 0990. Paikka tullaan täyttämään välittömästi, kun sopiva tekijä löytyy.