Avoimet työpaikat: Huoltoasentaja

17.12.2021

Huoltoasentaja

Olemme vuonna 1984 perustettu maaperätutkimuskoneiden kotimainen valmistaja. Teemme koneiden suunnittelua, valmistusta, huoltoa, vuokrausta, sekä kalusto- ja varaosamyyntiä. Tehtaamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tuusulassa. Tehtaassamme työskentelee 30 henkilöä. Olemme tiivis porukka, jossa on hyvä yhteisen tekemisen meininki. Kuulumme Tampereen Konepajat Oy -konserniin, joka työllistää yhteensä noin 250 konepaja-alan ammattilaista ympäri Suomea.

Yksi asiakastyytyväisyyden kulmakivistä on se, miten onnistumme asiakkaille tarjoamissamme huoltotoimenpiteissä. Siksi vahvistamme joukkojamme tällä palvelualueella ja etsimme nyt uutta huoltoasentajaa.

Mitä tulet tekemään?

Tehtäviisi kuuluu maaperätutkimuskoneiden vianmääritykset, huoltotyöt ja laitteistojen kalibroinnit. Autat tarvittaessa myös uusien laitteiden valmistuksessa. Pääasiallinen työpaikkasi on tehtaallamme Tuusulassa, mutta rooliisi kuuluu myös kenttähuollot asiakkaan työmailla, pääsääntöisesti kotimaassa.

Mitä sinulta odotetaan?

Sinulla on kokemusta sekä sähkö- että mekaniikka-asentajan töistä liikkuvien työkoneiden parissa. Olet kiinnostunut tekniikasta ja etsit itsenäisesti ratkaisuja ongelmiin. Hydrauliikka on sinulle tuttua ja hallitset myös väyläohjausjärjestelmät. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Me tarjoamme sinulle

  • laaja-alaisen, vaihtelevan toimenkuvan
  • uusia haasteita ratkottavaksi päivittäin
  • siistin ja viihtyisän työympäristön
  • työporukan, jossa viihdytään
  • työskentelyajan liukuvalla työajalla
  • kilpailukykyisen palkan

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella hakuaikana arkisin klo 9–15 huoltopäällikkö Alex Lindholmilta, p. 040 450 6627.

Hae tehtävää 10.1.2022 mennessä. Lähetä ansioluettelosi ja hakukirjeesi palkkatoiveineen osoitteeseen alex.lindholm(a)geomachine.fi.