Avoimet työpaikat: Chief Designer / IT Architect (paikka täytetty)

26.04.2021

Chief Designer / IT Architect

Geomachine Oy perustettiin vuonna 1984 ja tänään yritys on yksi Pohjois-Euroopan johtavista erikoisporauslaitteiden valmistajista. Tähän mennessä Geomachinen poravaunuja on toimitettu kaikkiaan yli kymmeneen maahan, yhteensä noin 700 kappaletta. Yrityksen päätoimipaikka on Tuusulassa, huolto- ja jälleenmyyntikumppaneita sillä on Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Venäjällä, Baltiassa ja Puolassa.

Geomachine laajentaa liiketoimintaansa digitaalisiin palveluihin ja on aloittanut oman tiedontallennusjärjestelmän kehitystyön. Järjestelmä toimii Android-ympäristössä ja sillä pystytään seuraamaan reaaliaikaisesti työkoneissa käytettyjen anturien tuottamaa dataa. Järjestelmän taustalle on rakenteilla pilvipalvelu, joka mahdollistaa Geomachinen asiakkaille paremman toiminnan seurannan, automaatiotason nostamisen sekä kerätystä tiedosta oppimisen.

Geomachine on toiminut vuodesta 2019 osana Tampereen Konepajat Oy -konsernia (TKP). Konsernin pääkonttori sijaitsee Ylöjärvellä ja sen palveluksessa työskentelee kahdeksalla tehtaalla yli 200 koneenrakennuksen ammattilaista. Liikevaihtoa yhtiöryhmällä on noin 40 miljoonaa euroa. Nyt kehitettävää tiedonkeruuteknologiaa ja pilvipalvelua tullaan jatkossa hyödyntämään Geomachinen lisäksi myös muissa TKP:n suunnittelemissa ja valmistamissa liikkuvissa työkoneissa.

Etsimme joukkoomme Tuusulaan tai Ylöjärvelle ohjelmistokehityksen monitaituria:

  • Osaat kääntää liiketoimintavaatimukset tietojärjestelmillä toteutettaviksi kokonaisuuksiksi
  • Hallitset järjestelmä- ja tietoarkkitehtuuria niin päätelaitesovellusten kuin verkkopalveluidenkin osalta
  • Ajattelet modulaarisesti ja rakennat skaalautuvia konfiguroitavia ratkaisuja
  • Pystyt toteuttamaan itse kehitys- ja muutosaktiviteetteja kooditasolla sekä ohjaat sujuvasti ulkopuolisia kehittäjiä
  • Verkotut sisäisesti koneiden suunnittelijoiden, rakentajien ja huollon kanssa
  • Tutustut seurattavien koneiden käyttöön työmailla ymmärtääksesi niiden toiminnan ja asiakkaan tarpeet kehitettävälle palvelulle
  • Käytät työkielinäsi sujuvasti suomea ja englantia
  • Haluat olla yrityksen ”teknologiaguru” ja ohjata tulevia teknologiavalintoja; opastat yritystä sen juuri alkaneella digitalisoitumisen polulla
  • Innostut uusimmista innovaatioista ja mietit jatkuvasti, miten työn voisi tehdä vielä paremmin

Mielenkiintoisen toimenkuvan, mukavan työporukan ja eteenpäin pyrkivän yrityskulttuurin lisäksi tulemme tarjoamaan sinulle kilpailukykyisen palkan sekä suuren päätäntävallan viedä kehitystä ja omaa rooliasi haluamaasi suuntaan.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse yrityksen toimitusjohtaja Samuli Salmelalle (samuli.salmela@geomachine.fi). Lisätietoja toimesta voit kysellä Samulilta sähköpostitse tai myös puhelimitse (040 8073 873) tiistaisin ja torstaisin klo 15-16. Paikka tullaan täyttämään sopivan tekijän löydyttyä.